Happy Halloween!

 
Ville bara önska er alla en riktigt trevlig Halloween! Ta det försiktigt bara, ni vet väl att slöjan mellan de dödas och de levandes värld är som tunnast just nu? ;)  Blir tyvärr inget firande för mig just idag, då jag firade i helgen... Men jag ska faktiskt fira igen nu på lördag, haha. Det är dock med ett annat kompisgäng :) Får se vad vi hittar på för utklädnad då, har några idéer... Som ni märker så gillar jag verkligen Halloween, tycker det är en supermysig högtid! Man får lov att klä sig och vara kreativ, verkligen passande för mig ^_^

C'est moi

(nej, egentligen har jag inte alls sådär orange hår, men tyckte det såg ganska fint ut på bild)
 

I think I'm turning japanese

 
Ibland måste man ju få unna sig lite... Sammurai har sjukt god mat :)
 
Nu ska jag nog krypa ner i sängen och gräva ner mig i lite chiclit. Imorgon väntar en ny vecka av c-uppsats-skrivande! (som för övrigt går ganska bra, är stolt över vår progress so far!)
 
Puss & Godnatt!

Halloween 2012

Här kommer lite bilder från gårdagens halloweenparty. Tog inte så jättemånga, men några i alla fall :-)
 
Sjukt sexig älskling :)
Såhär såg jag ut! Körde på "typ" en ragdoll. En ragdoll i en finare klänning i alla fall :p Peruk och linser köpte jag från Teknikmagasinet, klänning, tyllkjol och mamelucker (som inte syns)  har jag sytt själv för en herrans massa år sedan, parasollet tror jag har köpt från en marknad... Och sen givetvis en massa, massa smink!
 
Tog inte med mig bäbisen (alltså, systemkameran) på festen så nedananstående bilder är tagna med kompaktkameran.
 
 
Jag vann priset för kvällens bästa utklädnad och fick ta med den här snyggingen hem! Blev jätteglad :)
 
Var en jättetrevlig kväll, och ännu en gång vill jag tacka de underbara värdarna!
 
Nu ska jag göra mig i ordning och dra på gymmet en sväng. Efter det blir det städning...

Halloween ljuslyktor

Tänkte jag skulle visa dagens pyssel!
 
Vanliga glas (köpta på loppis, 6 glas för 15 kr), svart och orange A4 papper samt svart och orange crepepapper (köpta från Panduro)
 
Givetvis hade jag två fina damer som ville vara med!
Såhär blev slutresultatet i alla fall. Tyckte de blev rätt så söta :)
 
Gjorde bara två ikväll, men ska nog göra fler imorgon eller på söndag (beroende på vad jag hinner!)
 

Toppar, halloween och pyssel

Var på stan några timmar idag med min kära Sara. Hittade de här fina topparna på rea från Lindex. Köpte dessutom lite annat som ska användas imorgon (lösögonfransar, smink för att göra sår med, m.m) Ska nämligen på Halloweenparty imorgon, så tänkte "spöka" ut mig riktigt rejält i år! Inte för att jag brukar vara feg (2011: zombie, 2010: vampyr, 2009: corpse bride), men i år ska jag verkligen fokusera på sminket. Kommer bli skitkul! Men mer om det imorgon, bilder kommer givetvis dyka upp :) Köpte även lite pysselgrejer från Panduro för att göra halloweendekarationer, får se om jag får till något bra... :)
 

Dagens outfit: 25 oktober

Topp: Second hand / Jeans: Cubus / Väska: Åhléns / Skor: Skopunkten

Testar nya kameran...

Igår fick jag min mycket efterlängtade kamera, nämligen Nikon D5100. En tidig julklapp från min älskling. Kommer nog aldrig kunna uttrycka i ord hur otroligt glad jag blev för den! Tänkte bara visa lite randombilder jag tog idag och igår. Ska bli spännande att se min utveckling som hobbyfotograf, som jag förhoppningvis kan visa här på bloggen! :) Inte det lättaste med alla nya inställningar, men är glad att jag valde Nikon! Förutom det fick jag även ett stativ, kameraväska och en fjärrutlösare <3
 
 
 
Haha, kul att man ser hur smutsiga våra fönster är, ehem... Dags att tvätta?
 
 
Ja, månen var ju inte det lättaste att ta kort på... Har läst på lite mer (google is your friend!), så ska göra ett nytt försök vid fullmåne :)
 

Sunday clears away the rust of the whole week

Så var det redan söndagkväll. Helgerna bara flyger förbi även om jag inte gör något speciellt...
 
Har precis ätit tacos, supergott som vanligt. Vi försökte dock göra det lite nyttigare denna gång (med bland annat fullkornstortillas, mager ost, lätt creme fraiche osv). Smakade nästan likadant, även om jag saknar min feta creme fraiche... Kan typ äta den med sked, haha. Är så svag för feta mjölkprodukter *_* Innan middagen var jag och älskling på gymmet i ca 1,5 timme. Känns otroligt skönt att vi kommit igång igen! Varit iväg 5 gånger sedan förra söndagen, underbart! Vi har som mål att åtminstone köra varannan dag nu, tror det räcker gott och väl för oss.
 
Nu tänkte jag mysa ner mig i soffan och ha en riktig "tjej"kväll. Ska duscha, skrubba hela kroppen och göra ansiktsmask. Ja, ni fattar. Allt detta i sällskap av två filmer som jag velat se ett bra tag, The Notebook och Burlesque. Tror det blir ett perfekt avslut på en bra vecka :)
 
Puss och kram!
 
 

Just some orchids

Fick ett otroligt sug att foto såhär på kvälls(eeeh, natt)kvisten. Mina orkidéer fick stå modeller, eftersom jag tycker att de är så otroligt vackra. Blommar som tusan alla fyra. Min absoluta favoritblomma, hands down! De flesta säger att orkidéer inte ska stå med vatten i krukan, men det håller jag verkligen inte med om! Mina står alltid i några centimeter vatten, och de blommar flera gånger per år. Dessutom håller själva "blomningen" i sig väldigt länge. Tror den vita och en av mina rosa är uppe i sin andra eller tredje månad nu, och de ser inte ut som att de tänker ge med sig än på ett tag :) Och då har de blommat 3-4 gånger innan också...
 
Förresten... Kommer att fota som en vetvillig inom ett par veckor... Har nämligen skickat efter något som varit mycket efterlängat i många år ;)
 

Winter is coming

Nej, nej, nej och åter nej. Jag vill inte ha någon snö nu. Inte när träden fortfarande har kvar sina löv. Men nog tusan såg det ut såhär i morse när jag vaknade (och gör fortfarande). Som tur är tror jag inte att den kommer att stanna särskilt länge. Jag har egentligen ingenting emot vintern, men den får gärna komma först i slutet av november eller i början av december...
 
Annars då? Jo, C-uppsatsen är i full gång! Känns som att vi kommit en ganska bra bit, trots att det vi bara är inne på andra veckan av kursen. Just nu håller vi på att leta och sammanställa tidigare forskning om vårt valda område, och det dröjer nog inte så länge till förrän vi kan påbörja vår egen forskning :)

Man blir aldrig nöjd

Yes, jag gjorde en ny design... igen! Vet inte om jag gillar den nya, den är alldeles för... enkel. Tänker att jag måste ha någon rolig bakgrund, men hittar ingen (gratis) som jag gillar. Men nu får det vara såhär.
 
Man blir aldrig nöjd.

3 favoriter från 3 olika butiker

Finns så otroligt mycket fint i butikerna just nu... Aaah, älskade höst! Här är några av mina favoriter.

Älsklingen blir 32!

Mina presenter till honom :) Han fick Munchkin 1, Star Wars ätpinnar, Minecraft nyckelring och en Health Potion. Japp, nördgrejer for the win!
 
Egengjord smörgåstårta... Skaldjursbaserad. Så himla gott! :)
 
Nu blir det en snabbdusch och sen sängen... Imorrn kör vi igång med C-uppsatsen!
 

Dagens outfit: 2 oktober

Hejsan hoppsan! Den här bilderna tog jag egentligen i tisdags, men hade inga nya och orkade tyvärr inte ta några heller.... Så ni får tisdagens jag ;-) (tror jag i alla fall att det var, är så snurrig!) Inte så bra bilder, men kommer förhoppningsvis kunna ta lite bättre bilder inom en snar framtid.... ;-D
 
Oversize-tröja: Gina Tricot | Jeans: Cubus | Armband: Gåva | Ringar: Ur&Penn
 
Nu ska jag cykla upp till Coop Forum och hämta ut två paket... Älsklingen fyller år på måndag, så det är lite roliga presenter :-)
 
Imorgon är det tenta! PEPP PEPP PEPP! Håll tummarna att det går bra!
 

Helgen

Helgens bästa:
Åt en massa godsaker i form av bakelser, kebab och dricka.
Köpte typ världens snyggaste och bekvämaste jeans, nämligen dessa från H&M.
Fixade fler slingor i håret!
 
Helgens sämsta:
Resident Evil: Retribution. Hade inga förväntningar, och tur var väl det... Totalt värdelös! Tyvärr kunde inte ens snygga Milla väga upp dess uselhet...
Tack vare helgens godsaker känner jag mig ovanligt uppblåst och har säkert gått upp 2 kilo.

På fredag har vi tenta, så nu väntar en lång och jobbig vecka med plugg. Är ungefär 0,01 % peppad, men ska försöka hålla humöret uppe för min egen och mina kamraters skull. Anar ni att jag längtar som tusan till fredag kväll? Då anade ni rätt! Nu blir det sängen!

Puss!

RSS 2.0