Scottish nails

Ville ha Skottlands flagga på mina naglar, men tyvärr så hade jag ingen vit så det fick bli med silver istället... Sedan så är ju korsen alldeles för tjocka, var typ omöjligt att göra dem smala med den vanliga penseln... :)   Det här med nailart är ju verkligen inget som jag brukar hålla på med, då jag varken är duktig på att måla eller rita. Men jag skulle vilja lära mig, då jag tycker att ibland är det roligt att piffa upp naglarna med något annat än bara en färg.

All happiness depends on a leisurely breakfast

Grönt chaithé | Vaniljyoghurt med yoghurt och jordgubbs crunchy müsli, hallon, gojibär, havtorn, björnbär och linfrön | Polar farfarskakor med leverpastej och smörgåsgurka.
 
Råmanuset av C-uppsatsen är inlämnad, och det innebar tydligen att jag är ledig från skolan i en hel vecka. Trodde bara att det skulle bli några dagar, men en hel vecka... Så skönt! :)

Slutet är inom räckhåll

Yoho! Hoppas allt är bra med er... Här flytar allting på i sin stilla lunk. C-uppsatsen börjar sakta men säkert närma sig sitt slut, och det känns oerhört skönt. På onsdag ska vi lämna in ett "råmanus" och efter det blir det några dagars ledighet, i väntan på att höra vad handledaren tycker. Hoppas att vi inte behöver ändra allt för mycket. Vi har ju lämnat in texter eftersom och hittills har hon gett oss grönt, så jag borde väl egentligen inte alls oroa mig för mycket... Men man vet aldrig! Kanske det ser helt tokigt ut när man läser det från början till slut. Håll tummarna för oss ändå, bara utifall att :-)
 
Nu tänkte jag fixa lite käk och sen blir det att slappa en stund innan det bär iväg mot gymmet.
 
 
(Bild från igår)
 
Tjing!

Vilya, Raija och Zelda











Dagens outfit: 13 november

Skjorta: Gina Tricot / Topp: H&M (second hand) / Väska: Från marknad / Skor: Skopunkten

Veckan som var

Lite dålig uppdatering från min sida, men jag har varit lite upptagen... Kan man säga.
I början av veckan var jag förkyld och vilade så mycket som möjligt. Som tur var gick den över ganska snabbt, annars har mina förkylningar en tendens att hålla i sig i veckor. Räknade ut att det var tredje förkylningen jag haft i år, och det känns lite väl mycket... Börjar fundera på om mitt immunförsvar blir sämre ju mer åren går? Det vore ju väldigt märkligt, men jag har inget minne av att jag var sjuk så ofta när jag var yngre. Kanske jag borde göra en grundlig hälsoundersökning?
 
Och nu i helgen var jag ner till Stockholm en sväng för att fira min brors förlovning. Blev en kort vistelse, men det var väldigt trevligt. Är glad för min brors skull <3
 
Nu tänkte jag knyta mig, är faktiskt väldigt utmattad. Måste ladda batterierna inför en ny vecka... Har inte sovit så bra i helgen tyvärr, blir alltid så när jag sover borta.
 
Kram till er!

Random

Lite random bilder jag tagit de senaste dagarna. Testar nya inställningar hit och dit, nya vinklar, zoomar, leker med kamerans olika effekter osv, osv! Det svåraste av allt är att ta intressanta bilder när ljuset är dåligt...
 
 
 











Halloween 2012 - del två

Bilder från gårdagen :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Också lilla jag då. Fick användning för peruken och lösögonfansarna igen :) Haha, ser ut som en transa! <3

Aim for the moon. If you miss, you may hit a star.

 
 
 
Dessa bilder tog jag i förrgår, blev lite bättre denna gång... Men nästa gång jag fotar månen och vill ha med molnen ska jag använda stativ. Jisses vad svårt det var att hålla stilla! ;)

RSS 2.0