Halloween

Jag, Maria, Fjun, Anna och Matrim fixade ihop ett Halloweenkalas igår. Här kommer lite bilder :)


Jag som (gissa vad! :p) och Fjun som maskerad mördare....?


Maria som spöke och Ajoub som pirat!


Åsa som grevinnan för kvällen...


Tim i sin rosa morphingsuit (tror jag de hette)


Ante som tiggare...?  (han gick verkligen in för rollen också!)


Annas och minas söta cupcakes...


Får det lov att vara ett avhugget finger?


Älsklingen som läskig munk...


Mysigt!


Anna som söt docka.


Dags att göra mumier av toalettpaper!


Snyggt!


Ajoub the pirate!


Kul med toapapper...


It Girl

Jag har blivit helt besatt av ett spel man kan lägga till på facebook, It Girl! Det är så sjukt kul och beroendeframkallande, speciellt om man är tokig i kläder (som jag). Spelet går ut på att shoppa och vinna "show downs" mot andra it girls, för att på så sätt stiga i status och level. Du kan ändra det mesta på din karaktär såsom hår, hårfärg, ögon och smink. Allt för att matcha din stil!

Några outfits som jag slängde ihop lite snabbt bara för att visa hur det ser ut:


Kul sätt att fördriva tiden med, eller om man behöver en paus från pluggandet... Ett hett tips till alla modefreaks där ute! :-)


Dagens outfit: 21 oktober


Fantastiska nyheter! + lite ångest...

Några dagar sedan jag skrev nu, men det har varit mycket senaste tiden :) Jag har i varje fall något riktigt roligt att berätta.... Vi har blivit med lägenhet! Vi var och skrev på kontrakt igår, så nu är allt klart! Första handskontrakt. Förstår ni vilken lycka det är för oss? Aldrig någonsin mer behöva flytta (om vi nu inte vill förstås), men jag tyckte verkligen om lägenheten så det ska nog inte vara några problem. Den 1 november får vi flytta in, så himla skönt!

Så lite ångest förstås också, som rubriken säger... Imorgon får vi våran hemtenta. Den ska vara klar och inlämnad nästa torsdag. Jag känner mig egentligen inte alls redo. Visst ska det bli skönt att skriva ett arbete helt själv, istället för med gruppen. Men ändå. Tänk om jag skriver något helt åt helsike fel? Nej nu ska jag inte vara sån... Men nervös det är jag. Vill så gärna att det ska gå bra!

Jag har dessutom kommit igång med träningen rejält nu. Har varit och tränat 3 ggr sedan i söndags, och ska iväg ikväll igen. Det är faktiskt riktigt roligt och jag känner mig mer pepp än någonsin. Har som mål att till jul då ska jag vara i mycket bättre form! Fortsätter jag bara i samma goda stil så är det nog inga problem! :)

Dagens outfit: 12 oktober


Blä. Fastnade inte alls på bild idag. Men jaja, så är det vissa dagar. Man kan ju inte vara på topp jämt! :)


Kisbys torrschampo



Införskaffade mig mitt livs första torrschampo för några dagar sedan. Efter att ha läst kommentarer och recensionen på nätet bestämde jag mig för att köpa Kisbys torrschampo. Jag tvättar inte håret så ofta (var tredje eller var fjärde dag) så mitt hår håller sig ändå relativt fräscht, men det är ändå lite fett den sista dagen innan det är dags för tvätt. Imorse pudrade jag in håret med en liten dusk och det tog inte lång tid förrän de mesta av fettet "sögs upp". Det är inte alls samma känsla som ett nytvättat hår, men inte heller långt ifrån. Jag känner mig jättenöjd, trots att det är det enda torrschampot jag testat. Förutom att håret blev fräschare fick det även lite mer volym. Dessutom var schampot i princip luktfritt vilket är ett stort plus! Jag köpte det från Åhléns och det gick lös på 110 kronor, om jag minns rätt. Inte så farligt, och dessutom står det att det räcker 60 gånger. Så använder man det 1-2 ggr i veckan så räcker det ju långt över ett halvår, kanon! Dock räcker ju produkter aldrig så länge som de skriver, men jag tror ändå att det kommer att räcka länge men tanke på att jag inte behövde använda så mycket puder.


Kvällsrunda

Igår så fick jag en rejäl dos med ångest när jag ställde mig på vågen. Jag trodde helt ärligt inte att jag vägde så mycket som jag gjorde. Jag har nog haft en löjlig idé om att det är omöjligt för mig att gå upp i vikt, oavsett vad jag äter. Och visst har det varit så förut, men det är slut med det roliga nu... Så igår bestämde jag mig för att verkligen ta tag i tränandet igen. Ja, tro inte att jag bara börjar träna för att jag lagt på mig en massa kilo med fett (för helt ärligt så syns det knappt alls), utan jag måste verkligen få gång en regelbunden träning igen. Och inte göra ett uppehåll efter några månader... Nu jädrar kör vi! Skall skaffa gymkort på gym24h.se så fort som möjligt (typ imorrn) ... De är lätt billigast i stan (dessutom får man rabatt som student) och som namnet säger så har de öppet 24/7! :-)

Idag körde vi i alla fall en runda på ungefär 7 km, jag och älsklingen. Eftersom vi har varit ena riktiga latfisar den senaste tiden så körde vi det riktigt lugnt. 10 minuter powerwalk varvat med 5 minuter joggning. Det gick dock riktigt bra, jag skulle nog lätt kunna köra 10-10. Det tog ungefär en timme. Nu är det bara att köra på!


Vi ♥


Jag och min kärlek från igår... Bara för att vi är så himla bra! :-)

För att få till den trevliga "glowen" på bilderna använder jag mig uttav Photo editor online, som är ett gratisprogram direkt i din webbrowser! Det är jätteenkelt och väldigt likt photoshop. För att få till glowet trycker du på Filter och sedan "Glamour Glow" och voila! :-)

Snabb uppdatering

Lite dålig uppdatering den här veckan men det har varit fullt upp kan man säga. Från tisdag till torsdag har vi jobbat med vårat grupparbete från ca 8-9 på morgonen till 5-6 på kvällen. Men skönt nog så blev det äntligen klart i torsdags vilket innebar ledig dag igår! Igår fyllde även min älskling år. Inte vilket år som helst heller utan hela 30 år blev han. GRATTIS MIN ÄLSKADE!

Ikväll ska vi ha lite kalas för honom, inget stor grej, utan äta lite smörgåstårta, kanske kolla på någon film och sådär. Så nu måste jag tyvärr slita mig från datorn och börja storastäda lägenheten... Pust.

Dagens outfit: 2 oktober


Haha snyggaste minen/posen någonsin på den högra... Var bara tvungen ;-p
Jackan (som jag har typ tappat nästan alla knappar på, yey, bra kvalité!) och linnet kommer från Gina.


Kropps"konst"

 

Sånt här sysslar jag med såhär på kvällskvisten. Sitter och ritar på den vänstra underarmen. Kunde inte lägga mig och sova förrän jag la upp det här, haha. Vill så gärna tatuera mig, helst NU. Tycker fjärilen blev ganska fin, även fast jag verkligen inte är någon konstnär. Det är faktiskt riktigt fint att ha en eller flera tatueringar på underarmen, helst något färgglatt och med blommor och fjärilar... Kanske det får bli någon sånt i framtiden :)

RSS 2.0