Turkos spiralsjal

 

Den här sjalen var mitt absolut första virkningsprojekt! Tycker den är rätt söt på något sätt, men vet inte när jag kommer att använda den. Älskar färgen, men inte riktigt min stil. Gjorde den mest för att testa på, och kul var det! Nu är jag fast i virkningsträsket :)

Mönstret hittar ni här.


Det här är vad jag gör

Har verkligen varit dött här på bloggen den senaste tiden, och det ber jag om ursäkt för! Det är ju så fullt upp på veckorna och om helgerna vill man bara mysa och ta det lugnt... Jag passar på att skriva nu då jag vet att det finns folk som kräver en uppdatering ;)

Men jag trivs i alla fall fortfarande väldigt bra på min praktik. Nu till veckan blir det min åttonde, vilket innebär att halva tiden har redan gått! Förstår inte riktigt var tiden har tagit vägen! Så vad har jag haft för mig hittills? En hel del faktiskt. Som jag berättade om tidigare är jag på Sundsvalls Socialtjänst, Ungdomsstöd. Vi jobbar främst med ungdomar i åldrarna 13-18 år som kräver olika insatser. Det kan vara allt från kontaktperson till en placering på ett behandlingshem. Jag har hunnit med en hel del klientmöten, vilket defintivt är det roligaste. Sen skriver jag även en hel del såsom utredningar, yttranden enligt LuL (Lagen om särskilda bestämmelser om Unga Lagöverträdare), journalanteckningar... Och ja. Det handlar mycket om att jag följer med mina handledare i deras jobb. Givetvis gör jag även en del självständigt arbete. Jag har bl.a samtalsstöd med en tjej varje vecka som är jättekul. Jag vill ju kanske jobba som kurator sen, så det är jättebra träning för mig :)

På kvällarna sitter jag och virkar en hel del, det är väldigt bra avkoppling. Eller så tar jag en riktigt lång promenad. Man möter ju ändå många ungdomar som har varit med om en hel del hemska saker i sitt liv, så det är viktigt att koppla bort på kvällarna. Det är ju inte alltid det lättaste, men det blir lättare med tiden har jag hört.

Nu ska jag fortsätta och njuta av helgen med min älskade!

Puss på er!

RSS 2.0