Dagens detaljer: 27 augusti

 
 
 
Pust! Är helt slut efter dagens eskapader. Var på universitet från 8 till 16.30, och tog endast korta pauser. Resten av veckan kommer förmodligen bli lika intensiv! Trött, led och frusen är vad jag är just nu, förmodligen efter alldeles för lite sömn inatt. Trots det så har dagen ändå gått relativt bra, och jag känner mig otroligt lättad över att måndag är över. Längtar som en galning efter imorgonkväll, då jag äntligen kommer att kunna logga in på SPELET som jag har suktat efter det senaste halvåret... Men mer om det imorgon! ^_^ Nu ska jag sova innnan jag stupar ihop, natti natt!

Cravings: Höstfint

Plockade ihop lite smått och gott som gärna skulle få flytta in i min höstgarderob... Blir dock inte så mycket mer shopping för min del förrän nästa månad. Får hoppas att några av dessa är kvar! Är speciellt sugna på skorna, men de kunde ändå inte levereras förrän 21 september... Även de turkosa jeansen är ju snygga (och billiga!), och kul med lite annan färg än det som vanligtvis brukar dominera färgerna i höst (lila, vinrött osv.), även om just de färgerna råkar vara några av mina favoriter! Höstmodet är i särklass det bästa! ♥
 
 
Nu blir det sängen för min del, ska upp ca halv 7 imorgon. Sommarlovet är över, imorgon är det tillbaka till föreläsningar, skrivningar, tentaplugg och allt annat vad universitet innebär... Även om det känns vemodigt så är det väl också lite skönt, tillbaka till vardag och rutiner!

Tapas

 
Gårdagens middag, lite vardagslyx! "Egengjort" vitlöksbröd, fem olika ostar (bl.a chevré med honung, brie), kycklingvingar, mango, melon, färsk ananas, jordgubbar, ölkorv, salami m.m! Jag och älsklingen är överens om att just tapas är något av det godaste man kan unna sig! :-)

Kattvakt

 
Ska vara kattvakt åt de här sötnosarna nu i nästan två veckor... :-) Mischa på bilden längst upp Zorro på den nedre. Lite jobbigt till en början då mina egna sissar är skitsura och mest morror och fräser... Men det går!

Väskor <3

 
Samtliga är köpta på Selånger marknad (i lördags) för en otroligt billig peng. Me likey!

Den 14 augusti

Nu har jag varit sådär otroligt lat och dålig på att uppdatera bloggen igen... Det händer mig tyvärr titt som tätt (som ni kanske märker!) ;-) Den senaste tiden har jag försökt njuta av den lilla sommar vi har haft. Läst en hel del böcker, cyklat, umgåtts med härliga vänner och spelat spel såsom Aion och Sims 3. En tripp ner till Kolmården har jag också hunnit med som spenderades med min storebror, min syster och deras familjer. En mycket trevlig resa som välsignades med åtminstone en dag med strålande sol. Otroligt tråkigt att det blev så lite sol den här sommaren, måste vara den sämsta på många år...  Nu hoppas jag på en fantastisk höst istället (som råkar vara min favorit årstid), och tar nya tag!
 
Så nu är det minsann inte länge förrän skolan drar igång igen. Får mindre lust att plugga ju mer tiden går, men som tur är så är det ju "bara" tre terminer kvar, alltså 1,5 år. I höst ska dock vi skriva våra C-uppsatser och jag förfäras av endast tanken på den. Jag försöker vara taggad, men det är svårt då jag vet att det kommer att vara väldigt svårt och krävas jättemycket arbete...  Som tur är ska jag skriva den med min goda vän Sara, och det lär definitivt vara lättare om man är två! Den nya terminen börjar den 3 september, men jag kommer att starta en vecka tidigare (alltså 27 augusti) då jag ska göra klart en kurs som jag släper efter med... Ska dock bli skönt att få den ur världen!
 
Nu ska jag njuta av en kopp av mitt otroligt goda kaffe, som bryggs med ett mått kaffe av valfri sort, lite mer än ett halvt mått arabiskt kaffe (som innehåller kardemumma) och några nypor kanel. Mums!

RSS 2.0