Lite om allt möjligt

Men fy. Nu var det alldeles för länge sedan jag gjorde en uppdatering. Juldagen?! Det var ju en halv evighet sedan, minst.

Nåväl.

På "jullovet" gjorde jag så lite som möjligt. Den spenderades hemma hos min mor och far där jag läste ut Sagan om Isfolket (äntligen!), spelade dator och pluggade när jag kände för det. Väldigt slappt och väldigt välbehövligt. Efter så mycket plugg kändes det som det enda rätta.

Dagen idag började med en välbehövlig sovmorgon, vaknade runt elva men låg och drog mig betydligt längre. Det var så skönt och behöves verkligen efter veckans förlorade sömn. Resten av dagen har gått åt att i princip inte göra något alls. Vart så sugen att kika på Harry Potter filmerna, vilket jag tänker fortsätta med så snart jag skrivit klart det här inlägget

Den här veckan har ägnats åt tentaplugg med mitt fantastiska studiegäng Sara, Maria och Fredrik. Tillsammans känns det som att vi klarar vad som helst. I fredags gjorde vi en tenta på terminens sista kurs Vetenskapsteori och metod. Det kändes bra så jag tror nog att jag får mer än godkänt. Döm om min förvåning så fick jag faktiskt högsta betyg (A) på förra kursen, Välfärdsstat i förändring. Så otroligt nöjd och lycklig jag blev. Slit löner sig! Hoppas man kommer känna sig lika nöjd över tentan man gjorde i fredags.

Första terminen bestod alltså av kurserna (i kronologisk ordning): Introduktionskursen, Välfärdstat i förändring och Vetenskapsteori och metod. Ska bli intressant att se vad andra terminen har att erbjuda! Andra terminen börjar imorgon och med det kursen Sociologiska perspektiv. Tänk att det redan har gått en hel termin, känns som att tiden bara flyger iväg.

Imorgon är inte heller vilken dag som helst, min egen dag. Hela 24 år fyller jag. Tänk. Bara ett år kvar till 25. Tid, tid, tid.

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt Harry Potter nördande, ha det så gott så länge mina vänner.

RSS 2.0