Jag lever och frodas!

Nu var det minsann alldeles för länge sen jag skrev, men oroa er inte! Ingenting allvarligt har hänt och jag lever och frodas (hoppas jag i alla fall).

Jag har dock haft "fullt upp", så jag anser mig ha en god förklaring. Eller så har jag bara varit lat. Vi kan säga såhär: Jag har haft mycket att göra, OCH jag har varit lat.

Så.

Vad har hänt senaste tiden?

Jag trugar på på min praktikplats. Har lärt mig en väldans mycket och jag trivs bra. Har dock inte hört något om det finns chans till jobb, så jag känner mig väldigt osäker just nu. Speciellt när det är meningen att företaget ska gå mot lågsäsong nu över sommaren, så det känns ju inte som att mina chanser är så stora... Men jag håller ändock tummarna.

Igår satt jag hela dagen och stressade och svettades med ungefär hundra andra ungdomar. Kan man ju verkligen fråga sig vad det är jag har för mig och helgerna egentligen. Jag gjorde högskoleprovet. Trots allas "Lycka till" och försäkran om att det skulle gå bra så gick det ändock otroligt dåligt. Jag chansade på mer än hälften, och blev arg på min så kallade intelligens och logiskt tänkande. Att inte ens svenskan eller engelskan gick bra heller gör mig otroligt irriterad på mig sjäv. Det är lätt att vara efterklok, men jag borde ha förberett mig lite bättre. Nåväl, jag kan ju alltid göra om det till hösten om det skulle visa sig att resultatet blev alltför dåligt. Vilket jag vet att det kommer att bli. Suck.

Men lite positivitet skall jag ändock införa i dagens inlägg. SNART ÄR DET SOMMAR! Och ni kan inte ana hur otroligt glad det gör mig. Äntligen lite värme och solsken. Och tänk när det börjar knoppa på träden. Åh, får lyckokänslor bara jag tänker på det.

Så allt är väl :-) Nu skall jag fortsätta nörda och spela New Super Mario Bros (kanske det roligaste jag spelat på en väldigt lång tid) som jag lånat av en kompis. Hej så länge!

RSS 2.0