Huxflux

Jaha. Och vart tog den här helgen vägen då? Känns som att jag precis kom innanför lägenheten och sveptes upp i Matrims armar... Nu är det huxflux söndag och det betyder att jag måste åka tillbaka till Sundsvall ikväll. Känns lite vemodigt givetvis, men det känns ändå bättre än förra söndagen. Nu vet jag vad som väntar, förut var det ett enda stort mysterium.

Ja, och vad är det som väntar då egentligen? Jag hade egentligen inte så mycket koll innan jag började på min praktik, men nu efter en vecka hoppas jag att jag ska ha förstått ett och annat ;) Jag gör min praktik på Socialtjänsten i Sundsvall på en avdelning som kallas Ungdomsstöd. Min ena handledare jobbar på HVB (Hem för Vård och Boende), vilket innebär att hon jobbar med placerade ungdomar, antingen i ett familjehem eller ungdomshem. Min andra handledare är en insatshandläggare, han verkar göra lite av varje. Fixar kontaktpersoner, rycker ut, och ja... Lär väl få mer informtion ju mer tiden går :) Jag trodde till en början att det skulle kännas förvirrande med två handledare, men det känns kul att få uppleva lite av varje. Än så länge känns det i alla fall bra, så jag hoppas att det fortsätter så! Har varit en ganska intensiv vecka, så det har varit riktigt skönt att bara ta det lugnt nu i helgen med min älskling.

Tror att det har gått så bra också i och med att jag bor med Maria och Fredrik. Har verkligen varit jätteskönt att ha dem att umgås med på kvällarna :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska försöka uppdatera bättre nu i veckan, men oftast har jag så lite tid och ork på kvällarna att jag knappt sitter framför datorn överhuvudtaget :)

Ha det så bra mina vänner!

RSS 2.0