Psykologiplugg och peppning inför Finalen....


Såhär ser min lördag ut nu, några timmar framöver... Måste plöja igenom åtminstone några kapitel eftersom jag ligger så mycket efter. Psykologi är ju ett sjukt intressant ämne och boken jag bläddrar i på bilden är väldigt enkel och pedagogisk... Men har inte så stor lust ändå. Men göras ska det!

 

Ikväll blir det dock paaaarty. Eller ja, party och party. Vi ska kolla på Eurovision finalen. Men vi blir ett gäng så det ska bli riktigt kul. Jag älskar allt som har med Eurovision att göra, nördig som jag är. Hoppas det går bra för Eric ikväll, han är ju så söt och duktig så han förtjänar en bra placering. Fast håller dock mest på Finland i år, den låten är underbar!


En grå dag

God morgon! (eller ja, iaf för min del) :p

Jaha, och vart tog det vackra vädret vägen? Vaknade upp till en grå himmel och regn idag, kändes inte sådär jätteupphetsande att stiga upp. Men men, tror det ska bli något bättre tills nästa vecka.

Äntligen har min kurslitteratur kommit! Dock blev jag oerhört besviken att jag måste hämta paketet på Coop Forum i Lillänge, vilket innebär att jag måste ta bussen. Ta bussen för att hämta sitt paket från posten?! Vem tusan har hört talas om något så dumt? Hade absolut ingen lust att röra mig utanför lägenheten idag, men jag måste ta en sväng upp dit... Sedan måste jag på stan och uträtta lite andra ärenden.

Jaja, ska väl ta tag i det så man blir klar någon gång idag :)

Dagens outfit: 10 maj

 

Fan vad jag älskar klänningen. Kommer att bo i den i sommar :)

 

Nu ska jag strax bänka mig framför teven, är ju semifinal 1 i Eurovision ikväll. Taggad!


Ur min garderob: Vår & sommarskor

Nu tycks bloggen fungera som den ska igen. Blogg.se har haft driftstörningar i helgen vilket har orsakat att ingen har kunnat se inläggen, i alla fall inte på startsidan. Men nu är allt som det ska igen! (hoppas jag)

Nu har jag äntligen hittat alla mina vår och sommarskor, tror jag... Har grävt fram ur diverse kartonger och insåg att jag ändå hade en ganska anselig skara. Två par är nya (de bruna som jag visade häromdagen och de högklackade träskorna vänster om dem) men alla andra har olika åldrar, vissa har t.o.m flera år på nacken. Men dom funkar för mig! :) Favoriterna är förmodligen conversen och gladiatorsandalerna, men det är bara för att de är så sköna att gå i! Det känns dock otroligt skönt att äntligen kunna stoppa undan alla varma vinterkängor (även om jag kommer att längta efter mina favoritstövlar, haha)


Lugn söndag

 

Åh vilken lugn och härlig dag jag har haft. Låg ute och solade på balkongen så länge solen tittade fram. Ingen tillstymmelse till färg ännu men jag kämpar på. Sen så har jag även planterat om nästan alla våra krukväxter, de var verkligen i behov av ny jord (därav bilden). Haha, kanske inte låter så roligt men det är faktiskt väldigt rofyllt att hålla på med växter... Japp, jag vet, börjar bli gammal :) Men jag har nog fått det från min mamma, hon älskar att odla växter och dona i trädgården.

Älsklingen började jobba från klockan sex, så jag har varit ensam ikväll... Har dock haft en riktig mysig kväll där jag bara tagit hand om mig själv med bad, ansiktsmask, peeling osv... Söndagar är perfekt att skämma bort sig själv lite! :)

Bruna sandaletter och långklänning

 




Här är lite av det jag köpte nu i veckan... Blev totalförälskade i sandaletterna och klänningen hade ju ett sådant fint mönster :-) Köpte även lite billiga bastoppar, alltid bra att ha i garderoben!

Fredagen den 6 maj

Hej allihopa!
Hoppas att ni mår bra där ute... Har varit dålig på att uppdatera (som vanligt) de senaste dagarna. Men har verkligen inte haft någon lust att blogga överhuvudtaget. Det blir så ibland. Då är det bättre att inte blogga än att försöka tvinga fram något, anser jag. Hoppas dock på att lusten har kommit tillbaka lite nu :-)

Så, vad har hänt de senaste dagarna då? Inte så mycket faktiskt. Har varit på Campus på föreläsningar så klart, men inte kunnat plugga hemma. Har fortfarande inte fått min kurslitteratur vilket jag tycker är lite märkligt. Bokshopparna brukar vara snabba att skicka, men tydligen inte denna gång... Aja, får hoppas att jag får dem i början av nästa vecka!

I onsdags var jag ute på en liten shoppingtur med min finaste Sandra. Hittade en hel del fina och nödvändiga saker... Kan kanske visa upp något lite senare idag :)

Låg ute och solade lite på balkongen alldeles nyss. Det märks att jag verkligen inte är van att vistas i solen, blev smått snurrig efteråt... Skall verkligen anstränga mig att försöka få lite färg i sommar, jag är ju alltid vit som ett lakan. Ska sola i helgen om det blir fint väder, men lovar att vara försiktig :)

Nu ska jag göra lite nytta och städa lite i lägenheten. Vi hörs något mer sen!
Hoppas ni alla får en fin och solig helg!

Dagens outfit: 2 maj


Trenchcoat, kofta: H&M
Tunika: Gina Tricot
Jeans: NewYorker
Stövletter: Skopunkten


Psykologiska perspektiv och praktikplats

Pust. Nu har jag beställt kurslitteratur för nästan 1400 kronor. Känns mindre kul, men så är det! Känner mig lite sent ute med tanke på att den nya kursen (Psykologiska perspektiv) startade idag. Men jag ville vara helt säker på vilka böcker jag skulle behöva, och det fick jag ju reda på via dagens föreläsning. Känns som att det kommer att bli en riktig intressant kurs föresten, trots att det är mycket att läsa (fyra böcker). Våran lärare har arbetat som psykolog i en herrans massa år, så det känns som att hon verkligen kan sin grej. Nä, som sagt. Tror den här kursen blir kanon! Och nu när våren börjat på riktigt kan man ju sitta ute i gräste och plugga. Myyys!

Har tackat ja till praktikplats nu också. Någonstans i Västernorrland kommer jag att hamna, haha. Jag hoppas bara att det blir i Sundsvall, eftersom jag har en hel del släkt där. Våran klass skall inte ut förrän till hösten, så det känns skönt att vi har gått om tid på oss att leta boende, och att mentalt förbereda sig förstås. Det som dock kommer att bli riktigt jobbigt är att vara ifrån min älskling och katterna, vi ska ju ändå ha praktik i 15 veckor. Vi kommer bara att kunna ses på helger :( Men det blir nog hälsosamt för mig tror jag. Jag behöver komma iväg på något själv, bli lite mer självständig. Dessutom är det ju inte alls så långt ifrån Östersund, bara 20 mil till Sundsvall. Jaja, återkommer med mer information när jag själv vet mer :)

Tänkte lägga mig framför teven en stund nu, sov inte så många timmar som jag borde ha gjort inatt...

Frisyrer genom åren


Satt och kikade igenom lite egopics och insåg att jag har verkligen haft alla möjliga olika frisyrer... Så jag satte ihop ett litet kollage från 2006 till idag... Blev inte så snyggt kollage, men orkade inte sitta och pilla hur länge som helst :) Har ni någon favoritfrisyr? Själv så är jag nog mest nöjd med mitt hår idag, men det är för att jag länge har velat haft långt hår. Har faktiskt aldrig haft så långt hår som jag har nu! :) Ska bara spara några deci till så är jag nöjd. Annars är jag lite fundersam om jag kanske ska tona håret brunt igen, saknar det. Har ju en hel del blonda slingor i håret nu. Vad tycker ni? :)

Tänk att det skiljer över 4 år mellan bild "November 06" och "Idag"... Från en 19 årig liten plutt till 24 åring... Jag har väl åldrats hyftsat väl ändå? :)

Bilder från Valborg

Tog inte så överdrivet många bilder igår, men några blev det i alla fall... :-)

Sjukt goda egengjorda langos!

 

Fjun var pepp som vanligt :)


Fjuns monsterlangos. Ser ut något som en alien klämt ut, haha.


Deras katt Zorro är precis som alla andra katter... Underbar med en unik personlighet!


Hej hej!


Full fart i köket :)


Efterrätt!


Brasan i Badhusparken.


Fina och underbara!

Hade en sjukt trevlig kväll, tack mina vänner!

RSS 2.0