Sisådär.

Blargh. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, men känner att jag borde skriva nånting. Så ni vet att jag inte tappat stinget totalt.

Jag har bara blivit så dålig på att blogga på sista tiden, det är inte det att jag inte vill. Jag vet bara inte riktigt vad jag ska blogga om... Men jag hittar nog inspirationen snart, speciellt nu när det äntligen börjar bli vår!

Jag hoppas att ni har det bra där ute, för mig är det väl sisådär.
Det blev ingen fortsättning för mig på min praktikplats på resebyrån. Varför det inte blev så vill jag helst inte gå in närmare på. Så är det bara, och jag är ändå nöjd och glad för det :-)

Mitt sisådär-mående beror på vårat boende. Det börjar närma sig slutet av tiden på vårat kontrakt på lägenheten, och vi måste hitta nytt boende ganska omgående. Känns inte alls kul. Under den tid som jag och Matrim har varit tillsammans har vi flyttat tre gånger, och det här blir alltså den fjärde. Känns som att det enda jag har sett av våra "hem" har varit flyttlådor i en enda röra. Det börjar bli ganska frustrerande. Men jag ger inte upp hoppet! Jag är övertygad om att vi i sinom tid när vi väl är mogna för det kommer hitta det perfekta hemmet. Om det bara kunde hända snart vore jag evigt tacksam.

Har föresten sökt jobb på Försäkringskassan och skall faktiskt på anställningsintervju den 24e. Det känns både spännande och läskigt. Om jag får jobbet så är det först en utbildning på 4 veckor och sedan jobb hela sommaren. Det skulle vara hur kanonerns som helst. Lite klirr i kassan innan man börjar plugga vore ju inte helt fel. Om jag nu börjar plugga. Jag sökte till socionomprogrammet här på Mittuniversitet i Östersund, och jag hoppas verkligen att jag kommer in. Det känns som en utbildning helt i min stil, där mina egenskaper får komma till sin rätt. Jag vill ju verkligen jobba med människor, kanske som kurator eller socialsekreterare. Håll tummarna i alla fall, både för jobbet och utbildningen!

Jag som inte hade något att skriva om och ändå blev det en del. Jaja, det brukar oftast resultera i det när jag väl kommer igång :-)

Nu skall jag krypa till kojs, blir till att kliva upp tidigt imorgon eftersom en mäklare skall komma och fota lägenhten... *snyft* Äsch, det löser sig, det måste det ju göra!

RSS 2.0