Sommaren är kort...

... det mesta regnar FAKTISKT INTE bort. Jag vet inte hur ni har haft det där ni har varit, men sommaren har varit helt underbar i min mening hittills. Väldigt mycket sol och knappt något regn alls. Just idag regnar det, men det gör faktiskt inte så mycket. Helt klart bästa sommaren på många år! Det är bara att hålla tummarna att vädret håller i sig, sommaren är ju inte över än ;)

Jag sa ju att min blogguppdatering skulle bli betydligt bättre nu under sommaren, men som ni märker har jag ju tyvärr inte lyckats hålla det löftet. Har ingen bra ursäkt till varför jag inte bloggat, för tiden har definitivt funnits. Jag får väl klaga på brist på motivation om inte annat ;)

Så förutom att njuta av vädret har jag faktiskt inte gjort så himla mycket. Jag och Matrim var ju ner och hälsade på hans föräldrar i Sala. Det var mycket trevligt. Vi hann med en shoppingtur i Västerås, ett besök till Parken Zoo och lite andra aktiviteter. Trodde jag skulle shoppa ihjäl mig i Västerås (har alltid tyckt om att handla i den staden p.g.a att centrum består nästan enbart av gallerior som man kan gå emellan), men hittade tyvärr inte så mycket. Parken Zoo var oerhört trevligt som vanligt, tycker verkligen om den djurparken eftersom de har så många olika kattdjur :) Resan hem till Jämtland var dock inte den roligaste vi varit med om. En ledning (som leder tågen - vet tyvärr inte vad de heter) hade gått sönder mellan Gävle och Söderhamn, så vi fick hoppa av tåget i Gävle för att sedan bussa upp till Söderhamn. Väl på tåget i Söderhamn fick vi sitta i minst en timme för att invänta alla andra resenärer. Tåget fick sedan 150 resenärer för mycket, så som ni förstår fick ju tyvärr väldigt många stå under resan. I slutändan blev vi "bara" 3 timmar försenade :p Fantastiska SJ!

Såg den sista Harry Potter filmen nu i tisdags/onsdags också (filmen började 23:59 på tisdag kväll). Den var precis så bra som jag hade förväntat mig. Trodde att jag skulle känna mig jätteledsen eftersom nu är allt över, men det känns ändå bra. Givetvis är det lite sorgligt, har ju vuxit upp med Harry. Läste första boken när jag var runt 13 tror jag, något år efter att den hade kommit ut på svenska. Sedan i takt med att böckerna mognade, mognade även jag. Det har varit en fantastiskt resa, och jag är glad att jag har fått växa upp med dem!

Nu ska jag ta och städa lite, sen på eftermiddagen blir det en sväng till gymmet!

Ha det så bra, mina vänner!

Semester, typ

Tjoho!
Nu är jag och älsklingen hemma hos mina föräldrar i Hammarn. Vi ska mysa här tills på onsdag, då tar vi nämligen tåget ner till Sala (från Sundsvall) för att hälsa på Matrims familj några dagar. Ska bli sjukt kul att komma ifrån Jämtland lite, och självklart ska det bli kul att träffa Matrims familj igen. Senast jag såg dem var maj förra året, så jag tror bestämt att det är dags!

Här ska vi bara ta det lugnt. Matrim behöver vila lite nu efter att ha jobbat 13 av 14 dagar, stackarn. Han ligger redan och snarkar efter middagen, haha ;-) Det ska ju bli någorlunda finväder imorrn så förhoppningsvis kan man kanske sola lite!

Ha det så bra mina fina vänner!

Ring med turkos ros


Nu var det allt för länge sedan jag visade upp mina smycken i bloggen... Kan i och för sig ha att göra med att jag tyvärr inte pysslat så mycket senaste tiden. Men tänkte i alla fall visa upp den här lilla rosringen som blev klar idag. Själva rosen har varit klar ett bra tag, men jag har inte haft någon ring att sätta den på förrän nu. Vad tycks? :) Tycker själv att den blev ganska söt! Fräsch att ha nu till sommaren...

Blargh

Suck, pust och stön. Jag är alldeles för trött idag känner jag. Antingen sov jag otroligt dåligt eller så somnade jag senare än vad jag trodde. Tyvärr så kan jag inte gå och sova igen, har nämligen lite ärenden på stan som jag måste få gjort. Jag skulle egentligen ha gjort dem tidigare i veckan, men jag har hela tiden skjutit upp det. Ska bl.a köpa underkläder (som är något av de tråkigaste att shoppa i min mening), smink och hårtoning. Inte så mycket roligt med andra ord, men det måste bli gjort. Senare idag ska jag storstäda halva lägenheten (tar resten imorgon). Otroligt spännande dag för min del! :p

Min egen dator


Wih, nu har jag äntligen en egen stationär dator! Det enda som fattas är en skärm, den på bilden är lånad... Älsklingen köpte den till mig via jobbet, till ett riktigt kanonpris. Jag har verkligen världens bästa pojkvän. Fast å andra sidan tror jag han gjorde det av lite själviska skäl också... Han blir så less på att jag ockuperar hans dator för att spela Sims 3 ;)

RSS 2.0