Den nya Spindeln

Igår var vi ett gäng som gick iväg och såg "The Amazing Spider-Man", den nya filmen om spindelmannen. Denna film tar oss tillbaka från början, med helt ny cast och crew. Min pojkvän som är en riktig Marvelnörd (superhjältenörd överhuvudtaget) har ivrigt väntat på den här filmen enda sedan han hörde talas om att den skulle komma ut, då han inte alls tycker om de gamla filmerna med Tobey Maguire som Peter Parker. Det finns många anledningar till varför han inte gör det, men den största anledningen är att Tobey inte passar som Spindeln, eller åtminstone att han inte kan göra en bra spindel. Även om Peter Parker är en nörd så är han absolut ingen mes, såsom Tobey ofta framställer honom som. Han är en otroligt intelligent kille med stor charm och en hel del humor. En stor del av Spindelns personlighet är att han ofta drar skämt under sina fighter, må det så vara mot småbrottslingar eller mot superskurkar. Jag är verkligen ingen expert när det kommer till spindelmannen, men av allt jag vet och hört från min pojkvän så lyckas Andrew Garfield där Tobey inte gör det. Andrew låter Peter vara den här superintelligenta nörden, utan för den skullen göra honom till en loser. Jag trodde att jag skulle störa mig på det faktum att Peter i denna film tillverkar sitt nät (då jag tycker det är mer logiskt att hans kropp borde kunna producera eget nät), men det gjorde jag inte. Istället får vi se prov på Peters otroliga uppfinnarförmåga då han skapar både nätskjutaren och nätet, även om han hämtar inspiration för nätet från Oscorp. En stor del i originalserien är att nätskjutaren slutar fungera eller att hans nät tar slut, vilket också gör honom mer sårbar.  Det förklarar också hur han kunde skapa sin dräkt (för att han är så jädra smart och kreativ), vilket jag aldrig tycker riktigt framkom i de tidigare filmerna. Förutom allt detta så kändes den nya filmen mycket vuxnare och mörkare, utan att för den sakens skull ta bort det humoristiska som just är Spindeln. Detta är bara några saker från filmen som gör den bättre än de tidigare, men det finns givetvis mer. Jag vill dock inte förstöra för er läsare, utan gå och se den! Värd varenda krona! Allt som allt tycker jag att The Amazing Spider-Man är mycket bättre än de tre tidigare filmerna tillsammans, och det ska bli spännande att se nästa!
 
 

Bird is the word

Hade inga nya bilder från idag så bjuder på ett foto jag tog i lördags på ett par kanadagäss och deras två bebisar. Älskar kontrasten mellan land och vatten, färgerna blev så intensiva!
 
Haft en väldigt händelselös dag idag. Har i princip bara städat, så rolig är jag! Haha, nä men det var faktiskt behövligt. Är ju trevligt om det är rent och fint, speciellt om man har gäster... Längtar som tusan tills på lördag nu, då blir det en liten minisemester för min del. Men nu blir det lite gaming med grabbarna, skrivs något imorrn!

Dagens outfit: 30 juni

Topp: Hittad på klädbytardag
Chinos: Monki
Väska: Bikbok
Skor: Skopunkten
 
Såhär såg jag ut igår när jag var iväg på ett litet get-together hos en kompis. Tog lite kort så det lär väl dyka upp lite här senare ikväll... Nu ska jag spela lite Age of Empires III med älsklingen och hans bror som ska vara hos oss ett par dagar... Inte världens bästa väder just nu, så då tycker jag det är helt okej att sitta inne och nörda ;-)

Väskor & smycken

Blev lite shopping på stan igår... Både Glitter och Ur&Penn hade massa fina grejer till riktigt bra reapriser, så jag kunde inte låta bli att slå till på lite nytt... :)
 
Plånbok från Glitter.
 
Väska från Glitter.
 
Halsband från Ur&Penn.
 
Döskallering från Glitter.
 
Väska från Glitter.
 
Kul när man hittar fina grejer för nästan inga pengar alls :)

RSS 2.0