Julklappar - check!

Lyckats handla alla mina julklappar idag (till 13 pers) på 4 timmar. Känner mig otroligt duktig! :-p Nu återstår hela inslagsningsprocessen. Jag är nämligen en sån som alltid insiterar på att få slå in julklapparna själv. Det är ju det roligaste! Det ska jag fixa ikväll tillsammans med glögg, pepparkakor och julmusik. Så blir stämningen på max! :)


Äntligen riktig vinter!



Det har snöat ihärdigt i några dagar nu... Det måste ha kommit flera decimeter. Äntligen! säger jag bara. Äntligen. Alldeles lagom inför den stundande julen :)

Försöker plugga...


Ser som vanligt lite pillemarisk ut... Var ut en snabbis, därav röd nos och snö i håret.

Tjoho!
Jag är som vanligt segast i världen på att komma igång med pluggandet... Hade tänkt att börja klockan 10 i morse, men det gick inte riktigt som planerat... :) Men nu jädrar ska jag göra ett ryck! Älsklingen jobbar 13-22 måndag-torsdag den här veckan, så då kan jag ju lika gärna passa på att plugga då. Är sjukt sugen på att gå till gymmet en sväng, men det får nog bli imorgon istället... 

En vecka kvar till julafton...

... vart tog den här hösten vägen?! Eftersom det bara är en vecka kvar till jul tänkte jag dela med mig några av mina favorit jullåtar. Måste ju sprida lite julstämning på bloggen! (mer än vad jag redan gjort dvs...) :)










Framsteg!

 

Wiho, kan ni räkna till 10? Det kan jag! :) (vi ska nämligen använda precis 10 artiklar i översikten) Jag bestämde mig för att byta ämne för att slippa förlora en massa dyrbar tid... Tänkte att jag skulle skriva om unga tjejer med ätstörningar, mer specifikt självsvält/anorexia. Härnäst ska jag läsa igenom alla artiklar och anteckna det jag behöver. Kommer säkerligen att ta många, många timmar... Så det är bara att köra full fart imorgon och på fredag! (ja, jag vill ju faktiskt ha lite helg också....)


Saffrans-cupcakes



Eftersom det är Lucia idag tänkte jag att det var dags för att baka lite. Jag gjorde saffrans-cupcakes från ett recept jag hittade här. Jag hade dock ingen rom i, och jag gjorde mina i miniformar istället. De blev väldigt goda! :)

Julkort



Blev så oerhört less efter att ha pluggat nästan 5 timmar i sträck, så jag sätter mig och gör lite julkort istället... :-) Har verkligen hittat ett jättefint kit (tror jag köpte det på ÖoB), så jag hoppas jag får till något bra!

Panik

Jag vet att det bara är andra dagen på kursen, men jag känner ändå paniken komma krypande... Jag har faktiskt ingen aning om hur jag ska skriva det här. Helst vill jag skriva om unga tjejer som viker ut sig själva på internet, men har ännu inte hittat några vetenskapliga artiklar om ämnet. Det måste ju finnas forskning om det? Kanske jag som använder helt fel sökord. BLARGH!

Pepparkakshusbygge


Alla delarna...


Smälter lite socker.


Ihoplimmat.



Slutresultatet! :)

Tillbaka till Östersund



Äntligen har det kommit lite snö! Hoppas den stannar kvar nu då...

Nu är jag tillbaka i Östersund. Praktiken är slut, gjorde min sista dag igår. Vart tog tiden vägen?! Det känns faktiskt lite vemodigt, vilket jag inte hade trott att det skulle göra... Givetvis är det underbart att få vara hemma permanent igen, och inte bara över helgen. Som jag längtat! Men praktiken har verkligen varit toppen. Har lärt mig oerhört mycket och kommer att sakna alla underbara arbetskamrater :)

På måndag börjar en ny kurs som heter Forskningsöversikt, vilket är en helt självständig läs & skrivkurs. Givetvis har man en handledare som stöttar en, men det är inga föreläsningar eller så. Känns ganska skönt, även om jag vet att jag kommer att vara lite stressad hela tiden. Jag har en idé om vad jag ska skriva om, men behöver någon att bolla idéer med. Mailade den som ska vara min handledare för flera veckor sedan, men har inte fått något svar. Jaja, vi får se vad som händer på måndag.

Idag ska jag faktiskt ta tag i lite städning... Röja ur och organisera skåp och lådor i köket. Tänka ta lite pö om pö nu innan jul så behöver jag inte ta allt de sista dagarna :)

RSS 2.0